15 Temmuz'u Unutmadık,Unutmayacağız,Unutturmayacağız...

Aziz milletimiz , 15 Temmuz'da varlığına,istikbaline ve inançlarına darbe vurmak isteyenlere karşı gövdesini siper ederek,aydınlık bir gelecek idealinden asla taviz vermeyeceğini,birlik ve beraberliğimiz sayesinde,nelerin başarılabileceğini bütün dünyaya göstermiştir.1500 yıllık Türk-İslam tarihinde eşi ve benzeri görülmemiş böyle bir ihaneti asla unutmayacağız ve unutturmayacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle ; Vatan uğrunda canlarını feda eden tüm Aziz Şehitlerimize Allah'tan rahmet ; iradesine,demokrasisine,istiklaline ve istikbaline canı pahasına sahip çıkan tüm hemşehrilerimize saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz.