Ak Parti Teşkilatına,yapılan hizmetler anlatıldı.

Borçka Belediyesi olarak geçen 4 yıl içerisinde yaptığımız hizmet ve çalışmalar,belediye başkanımız Aslan ATAN ve belediye meclis üyelerimizin katılımıyla,Ak Parti Borçka Teşkilat Mensuplarına ,hizmetler ve çalışmalar yerinde ziyaret edilerek gösterildi.Bizzat belediye başkanımız Aslan ATAN tarafından,Ak Parti İlçe başkanı ve teşkilat mensuplarına yapılan ve yapılmakta olan güzel çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Borçka belediyesi olarak bu güzel günde bizimle birlikte olan,hizmetlerimizi gönülden takip eden,başta Ak Parti İlçe Başkanı Şükrü ERTÜRK,İl Genel Meclis Üyemiz Muhammet ÇAKMAK ve bütün teşkilat mensuplarımıza katılım ve katkılarından dolayı teşekkür ederiz.