Başkanımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü Kutlama Mesajı

Belediye Başkanımız Aslan ATAN, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Vatandaşların oylarıyla seçilen muhtarların, Cumhuriyet tarihimiz boyunca köylerimizin ve mahallerimizin en önemli temsilcisi olduğuna vurgu yapan Başkan ATAN, şu ifadeleri kullandı:

“19 Ekim 1829, ülkemizde ilk muhtarlık teşkilatının kurulduğu gündür ve 2015 yılından itibaren “Muhtarlar Günü” olarak ilan edilmiştir.

Seçilerek göreve gelen muhtarlarımız, demokrasinin çekirdeği denilebilecek bir öze sahiplik yapmaktadırlar. Vatandaşlarımız ile devletimiz arasında bir köprü vazifesi görerek, kamu hizmetinin köylerimize ve mahallelerimize etkin bir şekilde ulaştırılmasında mühim bir görev üstlenen Borçkalı muhtarlarımız başta olmak üzere tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, bu anlamlı günün halkımıza ve görevlerini fedakârca yürüten tüm muhtarlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.”

Borçka Belediyesi Başkanı

Aslan ATAN