Borçka Belediyesi Yeni Başkanlarını Ağırladı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Borçka Belediyesine ziyarete gelen 7 Mart Anaokulu öğrencileri Ömer Metin DEMİR ve Ayşe Ece GONCAL ,öğretmenleri nezaretinde Belediye Başkanımız Aslan ATAN'ı makamında ziyaret ettiler.Başkanlık makamına atanan çocuklarımız yapılan genel hizmetler konusunda Belediye Başkanımıza teşekkür ederken,şehrimizde yapılmasını istedikleri şeyler hakkında bilgi alarak, istekleriyle ilgili gerekli talimatları bizzat kendileri verdiler.

Güzel geçen ziyaret sonrası Belediye Başkanımız Aslan ATAN tarafından geleceğimizin teminatı genç kardeşlerimize hediyeler verilerek ziyaretleri dolayısıyla kendilerine teşekkür edildi.

Bizde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle geleceğimizin teminatı çocuklarımızın Bayramını tebrik ediyor,bu vesileyle Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını,bu vatan için canlarını seve seve veren bütün şehitlerimizi rahmet,şükran ve minnetle anıyoruz.